Onderhoud op rolluiken en zonweringen is in de meeste situaties van belang doch wordt vaak vergeten. Onderhoud aan bedrijfsrolluiken wordt voorgeschreven door de arbeidsinspectie.
Door Bonfrère wordt onderhoud uitgevoerd aan de hand van een checklist, per product worden alle voorkomende onderdelen gecheckt en daar waar nodig worden kleine reparaties of vervangingen direct uitgevoerd zodat het rolluik in optimale staat blijft en kan functioneren.

Door de lange ervaring kan worden aangetoond dat bij onderhoudscontract-klanten minder storingen zijn door slijtage dan bij rolluiken en zonweringen waar geen onderhoud op wordt uitgevoerd. De frequentie van onderhoud hangt af van het gebruik, zo zal een rolluik van een parkeergarage wat bij elke passerende auto wordt geopend en gesloten meer onderhoud nodig hebben dan een rolluik ten behoeve van huisvenster- of winkelafsluiting die slechts een keer per dag wordt geopend en gesloten, voor deze afsluitingen is een maal onderhoud per jaar voldoende.

Bonfrère beschikt over een aantal vormen van onderhoudscontracten, laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden, bel ons of stuur een bericht via de contactpagina.