Voordelige jaloezieën op maat

Jaloezieën zijn er in vele soorten en maten. De warme en luxueuze uitstraling van houten jaloezieën met stoffen ladderbanden of het gestileerde design van aluminium. Strakke witte jaloezieën of een felle kleur als eyecatcher in uw interieur. Met het maatwerk van Bonfrere bepaalt u het helemaal zelf en wel voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Materialen

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn er in de maten 16mm, 25mm en 50mm. Naast de standaard uitvoeringen zijn er een aantal jaloezieën met een bijzondere afwerking. Zo kunt u 25mm en 50mm systemen ook bestellen met geperforeerde jaloezieën of een imitatie houtprint. Het 50mm systeem is verder te combineren met stijlvolle stoffen ladderbanden en een houten koof waarmee de bovenbak kan worden afgewerkt.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn er in de maten 25mm en 50mm. Er worden drie verschillende, duurzaam geteelde houtsoorten gebruikt met elk een eigen uitstraling. Lindenhout (alleen 50mm) heeft een zeer egale afwerking. Afrikaans abachi heeft daarentegen een zichtbare nerf (25mm en 50mm) en bamboe is rank, elegant en erg natuurlijk (alleen 50mm). De 50mm hout systemen zijn prachtig te combineren met stoffen ladderbanden en/of een houten koof.

Kleuren

We hebben veel zorg besteed aan het zo natuurgetrouw mogelijk vastleggen van alle beschikbare kleurstalen. Toch bieden we u de mogelijkheid om gratis kleurstalen aan te vragen, omdat ieder computerscherm kleuren in meer of mindere mate anders weergeeft. Kleurstalen worden per post opgestuurd. Zo heeft u de mogelijkheid om op locatie te kijken of een kleur of kleurcombinatie is zoals u die voor ogen heeft en kunt u zelf de kwaliteit van onze jaloezieën ervaren.

Opties

Bediening, plaatsing, zijgeleiding en meer

De plek waar een jaloezie wordt geplaatst, bepaalt voor een groot gedeelte de vormgeving. En omdat het hier gaat om maatwerk bepaalt u welke opties er nodig zijn. Bijvoorbeeld of het trekkoord en de tuimelstang voor de bediening links of rechts moeten komen. Maar ook of u de jaloezie “in de dag” of “op de dag” gemonteerd wordt. Plaatst u de jaloezie in een kozijn met een raam dat open kan, dan is het aan te bevelen om te kiezen voor de optie van zijgeleiding of het vastzetten van de benedenrail van de jaloezie.

Koof en stoffen ladderbanden

Kiest u voor 50mm jaloezieën, hout en aluminium, dan kunt u deze laten uitvoeren met stoffen ladderbanden. Met deze afwerking kunt u de uitstraling van uw jaloezieën nog meer afstemmen door bijvoorbeeld te kiezen voor een accentkleur die in uw interieur terugkomt. Bij houten (25mm en 50mm) en aluminium (50mm) jaloezieën kunt u er voor kiezen de bovenbak van de jaloezie aan het zicht te onttrekken met een rustige

Maatwerk jaloezieën

De voordelen van maatwerk ten opzichte van doe-het-zelf jaloezieën zijn legio. Niet alleen bent u er zeker van dat een jaloezie tot op de millimeter nauwkeurig zal passen, maar de afwerking is ook vele malen mooier dan wanneer u zelf een jaloezie op maat zaagt of knipt. Het enige dat u nodig heeft om te kunnen genieten van ons maatwerk zijn een paar handen, een rolmaat en onze meetinstructies.