Rolgordijnen

De bijzondere prints zijn sprekend voor de rolgordijnencollectie. Er zijn uni-stoffen dicht of transparant, maar ook verduisterend t.b.v. screens.
Voor de bediening heeft Bonfrere verschillende rolgordijnsystemen en -technieken.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn niet meer weg te denken in het interieur. Ze geven sfeer, ook als ze zijn opgetrokken, en zijn praktisch in gebruik. Een vouwgordijn is goed te combineren met hangende gordijnen. Of u nu kiest uit lichtdoorlatende of meer verduisterende stoffen.Er zijn veel uitvoeringen mogelijk; wel of niet verdeeld in segmenten, met of zonder een volant (flap aan de onderkant), wel of niet gevoerd, enz.De optrekkoorden kunnen zeer gemakkelijk worden verwijderd. Hiermee is het gordijn snel los te halen om het bijvoorbeeld te kunnen wassen. De vouwgordijnen worden voorzien van een koord of een ketting om het te kunnen bedienen. Het is ook mogelijk het vouwgordijn elektrisch bedienbaar te maken. Met een druk op de knop gaat het omhoog of omlaag.

Paneelgordijnen

Met paneelgordijnen kan je je interieur snel en eenvoudig veranderen. Mooi strak voor het raam maar ook als scheidingswand, schuifdeur en wanddecoratie. In een handomdraai heb je een andere sfeer. De aluminium rails worden aan het plafond of aan de wand bevestigd en met verbindingsstukken aan elkaar gekoppeld. Door de speciale runners lopen de panelen soepel en geluidloos door de rails. De paneelgordijnen, zijn eenvoudig in hoogte in te korten en worden met klittenband bevestigd aan de rail. Omdat de paneelgordijnen in verschillende kleuren, dessins en materialen verkrijgbaar zijn, kan je eindeloos combineren.